18mm


A Nato óraszíjak 1973-ban jelentek meg a brit haderőnél: ott alkalmazták először a katonák a kényelmes, könnyen levehető szíjakat az óráikhoz. Eleinte nejlonból készültek, és igencsak korlátozott színválaszték volt elérhető. Napjainkban ez változott, hiszen folyamatosan bővül a termékek színskálája, szélesebb lesz az anyagfelhasználás. Az Edelwolle seat-belt NATO óraszíjak a prémium kategóriát képviselik minőségben és színválasztékban egyaránt az itthoni kínálatban kiváló ár-érték arány mellett.


Sorrend:

prev
12
next

Edelwolle prémium Nato óraszíj, fekete, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, fekete/szürke, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, fekete/piros, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, fekete/narancs, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, szürke/bézs, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, military zöld, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, sötétkék/piros, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, kék, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, fekete/piros/zöld, 18mm
Edelwolle prémium Nato óraszíj, fekete/szürke, 18mm
ÚJ
Edelwolle Black prémium Nato óraszíj, fekete, 18mm
ÚJ
  Edelwolle Black prémium Nato óraszíj, fekete/szürke, 18mm
ÚJ
  Edelwolle Black prémium Nato óraszíj, military zöld, 18mm
ÚJ
ÚJ
Edelwolle Black prémium Nato óraszíj, bézs, 18mm

prev
12
next

Manapság igencsak sokan választják a Nato óraszíjakat: a legolcsóbb karóráktól kezdve a drágább, márkásabb termékekig egyre gyakrabban lehet találkozni az ilyen típusú óraszíjjal. Egyesek igencsak meglepődnek ezen a választáson, mert a többség azt gondolná a termékekről, hogy semmivel sem tudnak többet, mint a hagyományos, bőrből vagy fémből készült óraszíjak. Az igazság az, hogy több előnyük is van ezeknek a termékeknek, ezért nem véletlenül kerültek ennyire előtérbe az elmúlt években.

A termékek elsősorban annak köszönhetik népszerűségüket, hogy rendkívül biztonságosak. Gondoskodnak az órák stabil tartásáról, és ami a legjobb, hogy ha az alsó biztosító is rajta van a szíjon, csere közben sem csúszhat le az óra, így elkerülheti, hogy az leessen és a nagy erejű ütődés miatt tönkremenjen. A Nato óraszíjakat a kényelmük miatt is kedvelik az emberek. Anyaguknak köszönhetően nyáron el lehet kerülni, hogy az ember keze beizzadjon a szíj alatt, így megakadályozhatók az ebből fakadó bőrirritációk, kiütések. Emiatt az érzékenyebb bőrű vásárlók többsége kifejezetten ezt a márkát keresi, ha karóra viseléséről van szó. A Nato óraszíjak kedvező árkategóriát képviselnek, így, ha éppen szíjcserére van szükség, az érdeklődők akár még spórolhatnak is az ezzel kapcsolatos kiadásokon.

Az Edelwolle Prémium NATO órasziíjak időtálló, minőségi termékek, amikkel garantáljuk, hogy elégedett lesz! Tekintse meg választékunkat, és rendelje meg az Önnek tetsző színben a szíjat! Nálunk óriási a kínálat a márka termékeiből. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!